ÚTOK NOŽEM V LONDÝNSKÉM METRU

Jak jste možná zaznamenali v oficiálních médiích, v sobotu 5. 12. 2015 ve večerních hodinách došlo v londýnském metru k dalšímu napadení nic zlého netušících, pokojných, neozbrojených a tím pádem bezbranných lidí šíleným vrahem muslimského vyznání. Následkem útoku toho vyšinutého individua byl přinejmenším jeden člověk těžce zraněn, když mu vrah promyšleně a plánovitě podřízl krk. Další muž se mu postavil na odpor a utržil řezno - sečnou ránu taktéž na krk, na štěstí ne příliš hlubokou. Na přiloženém videu se můžete podívat, jak celá událost probíhala.

Zbývá jen položit si několik logických a ze situace vyplývajících otázek, jako například - jak dlouho potrvá, než se podobnými akcemi svých západoevropských souvěrců nechají inspirovat i ti naši, umírnění, laskaví a submisivní muslimští přistěhovalci?

Nebo - pokud mě něco takového potká, jak budu reagovat?

A je na něco takového připravena naše Policie? Nebo v tom budu docela sám?

Ačkoliv nám naši vždy pravdomluvní a neúplatní politici, jedním hlasem s našimi za každou cenu nestrannými novináři, tvrdí, že islám je náboženstvím míru, mám poslední dobou sílící pocit, že by se člověk cítil bezpečněji ve výběhu pro lední medvědy, než na stanici metra s jedním zmagořeným musulmanem. Možná řeknete, že cvoci jsou v každé kultuře, v každém etniku, každé rase a v každé době... No to asi ano... Jen by mě zajímalo, proč všichni ti atentátníci s nožem v ruce jsou shodou okolností zrovna muslimové? Vzpomeňte také na poslední dobou velmi časté útoky nožem na Izraelce ze strany palestinských muslimů...

Ještě se najde někdo, kdo pochybuje o tom, že učit se bojovat nožem začíná být znovu velmi efektivním způsobem využití volného času?

Ve středověku nebyl žádný fotbal, tenis ani hokej, jediné sporty byly zápas a šerm. Ve středověku bojoval chladnými zbraněmi, včetně nože, v podstatě každý. Myslím, že na tvrzení, že historie se vrací ve spirálách, asi něco bude... Ta doba, kdy na umění použití nože v boji záviselo holé přežití člověka, zdá se, je zase tady.